dimecres, 5 de juny del 2019

SALVACIÓ






NECESSITATS DE SALVACIÓ.
L'Esperit de Déu no és propietat de l'Església. No pertany en exclusiva a les religions. Cal invocar sa vinguda al món sencer tan necessitat de salvació.
Veniu Esperit creador de Déu. En el món no hi ha pau. Els teus fills es maten de manera cega i cruel. No sabem resoldre els conflictes sense anar a la força destructora de les armes. Ens hem avesat a viure en un món ensangonat per les guerres. Desvetlla en nosaltres el respecte a tot esser humà. No ens deixis en poder del mal.
Veniu Esperit alliberador de Déu. Molts fills i filles teus vivim esclaus dels diners. Agafats per un sistema que ens impedeix caminar junts cap a un món més humà. Els poderosos són cada cop més rics, els dèbils cada cop més pobres. Allibera en nosaltres la força per a treballar per un món més just. Feu-nos més responsables i solidaris. No ens deixis en mans de l'egoisme.
Veniu Esperit renovador de Déu. La humanitat està trencada i fragmentada. Uns pocs fills i filles teus fruim de benestar que ens deshumanitza cada vegada més. Una majoria immensa mor de fam, misèria i desnutrició. Entre nosaltres creix la desigualtat i l'exclusió social. Desvetlla en nosaltres la compassió que lluita per la justícia. Ensenya'ns a defensar sempre els darrers. No ens deixis viure amb cor malalt.
Veniu Esperit consolador de Déu. Molts fills i filles teus viuen sense conéixer l'amor, una llar o l'amistat. Altres caminen perduts i sense esperança. No coneixen vida digna, només incertesa, por o depressió. Revifa en nosaltres l'atenció als que viuen en sofriment. Ensenya'ns a estar més a prop dels que estan tot sols. Guareix-nos de la indiferència.
Veniu Esperit bo de Déu. Molts fills i filles teus no coneixen la misericòrdia. S'allunyen de Tu perquè et temen. Nostres joves ja no saben parlar amb tu. El teu nom s'esborra de les consciències. Desvetlla en nosaltres la fe i la confiança . Feu-nos portadors de la Bona Nova. No ens deixis orfes.
Veniu Esperit vivificador de Déu. Els teus fills i filles no sabem creixer sense acaparar. Fem del teu món un lloc més insegur i perillós. En molts es dóna la por i s'apaga l'esperança. No sabem cap on anem. Infon en nosaltres ton alè creador. Feu-nos caminar cap a una vida més sana. No ens deixis sols. ¡ Salveu-nos !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada