diumenge, 19 de desembre del 2021

MESSENGER AL·LELUIA

MESSENGER 




LA FAMÍLIA




FAMÍLIA AA     


A TOTS ELS RECTORS I RESPONSABLES DE PARRÒQUIES I LLOCS DE CULTE

Benvolguts,

La festa de la Sagrada Família: Jesús, Maria i Josep, que s’escau el diumenge dins l’octava de Nadal, és enguany just l’endemà, el 26 de desembre.

El lema proposat per la Subcomissió Episcopal de Família i Defensa de la Vida és “Anunciar l’Evangeli de la Família, avui”.

Rebreu, juntament amb el cartell de la Diada, un subsidi litúrgic per a l’Eucaristia, el qual clou amb una pregària adient per a recitar durant aquest temps de Nadal i Epifania.

Com que no s’han distribuït estampes d’ús individual, vos n’oferim la traducció:

Oh Déu, Pare bo: Maria i Josep, escoltant la vostra veu, vos oferiren les seves vides amb un sí generós, acollint el vostre Verb a la llar de Natzaret. Ells cuidaren de Jesús infant amb tendresa i rectitud, l’educaren en l’adolescència en la mansuetud i fortalesa, per estimar tothom i perseverar en l’adversitat; per la seva intercessió i el seu exemple, concediu a les nostres famílies, escoltar la Paraula divina per romandre arrelats en Crist, educar els fills en la veritat i el bé perquè siguin deixebles missioners; acompanyar els ancians en el sofriment i el dolor perquè experimentin la carícia divina. I que així, per mitjà de l’Esperit Sant, siguem testimonis de l’Evangeli de la vida, llum i esperança de la nostra societat. Amén.

Cordialment i agraïda per la vostra atenció i col·laboració, vos desitgen un sant Nadal i un venturós any 2022,

Manuel Sirer i Antònia Melis
Directors del Secretariat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada