dijous, 29 d’octubre del 2020

EL CEL

 



CREURE EN EL CEL

Alegreu-vos-en i celebreu-ho...

En aquesta festa cristiana de Tots Sants, vull dir com entenc i intento viure alguns trets de la meva fe en la vida eterna. Els que coneixen i segueixen a Jesucrist m'entendran.

Creure en el cel és per a mi resistir-me a acceptar que la vida de tots i de cada un de nosaltres és només un petit parèntesi entre dos immensos buits. Recolzant-me en Jesús, intueixo, pressento, desitjo i crec que Déu mena vers la seva vertadera plenitud el desig de vida, de justícia i de pau que s'amaga en la creació i en el cor da la humanitat.

Creure en el cel és per a mi rebel·lar-me amb totes les meves forces a que aqueixa immensa majoria de homes, dones i nens, que sols han conegut en aquesta vida misèria, fam, humiliació i sofriments, quedi enterrada per a sempre en l'oblit. Confiant en Jesús, crec en una vida on ja no hi haurà pobresa ni dolor, ningú estarà trist, ningú tindrà que plorar. A la fi podré veure els que vénen en les pateres arribar a sa vertadera pàtria.

Creure en el cel és per a mi apropar-me amb esperança a tantes persones sense salut, malalts crònics, minusvàlids físics i psíquics, persones enfonsades en la depressió i l'angoixa, cansades de viure i lluitar. Seguint Jesús, crec que un dia coneixeran el que és viure amb pau i salut total. Escoltaran les paraules del Pare: Entra per a sempre en el goig del teu Senyor.

No em resigno a que Déu sigui per a sempre un «Déu ocult», de qui no podem conèixer mai sa mirada, sa tendresa i les seves abraçades. No me puc fer a la idea de no trobar-me mai amb Jesús. No me resigno a que tants esforços per un món més humà i feliç se perdin en el buit.

Vull que un dia els últims siguin els primers i que les prostitutes ens precedeixin. Vull conèixer als vertaders sants de totes les religions i tots els ateismes, els que visqueren i estimaren en l'anonimat i sense esperar res.

Un dia podrem escoltar aquestes increïbles paraules que el Apocalipsi posa en boca de Déu: «Als qui tinguin set, jo els concediré que beguin a la font de l'aigua de la vida sense pagar res.».

¡Gratis! sense merèixer-ho. Així saciarà Déu la set de vida que hi ha en nosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada