dimarts, 3 d’agost del 2021

LLUC

CAMÍ DE LLUC 





Més que mai necessitam llocs d'acollida i de silenci, llocs de pau i serenor, llocs de proximitat i acceptació incondicional on sentir-nos sempre ben arribats, llocs on sorprendre'ns per la bellesa i el misteri de la vida desvetllada en la creació. En definitiva, necessitam llocs on viure un amor que integra i reuneix.

Des del segle XIII, els nostres avantpassats descobriren en el Santuari de Lluc la casa pairal on viure en senzillesa i veritat l'autèntic sentit de la vida alhora que sentir-se protegits i acompanyats per nostra Dona Santa Maria. Una petita col·legiata de preveres i una tendra i valenta Escolania iniciaren la realitat d'aquesta Institució que avui en dia fonamenta la seva missió mitjançant la fe, la cultura i la natura.

Lluc, lloc on fer experiència de la cultura de l'encontre, com ens proposa el papa Francesc, acompanyats sempre de les "veus blaves" de la nostra Escolania, s'omple de satisfacció per poder oferir aquest fantàstic projecte "Refugis d'amor i oferiment" del nostre estimat amic i artista de les profunditats de l'ànima, Joan Bennàssar.

Figures humanes, individuals o grupals, oferents o pensants, que admiren o són admirades. Figures que, integrades perfectament en els diferents espais que conformen el Santuari, aporten als nostres pelegrins i visitants la sensació d'unitat i harmonia entre l'art, la natura i l'espiritualitat.

No deixeu d'aprofitar aquesta bella exposició en aquest lloc tan emblemàtic de la nostra terra.

Mn. Marià Gastalver. Prior de Lluc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada