dilluns, 8 de febrer del 2021

CINEMA ESPIRITUAL

 CINEMA ESPIRITUAL I


CINEMA ESPIRITUAL II


CINEMA ESPIRITUAL III








Palma, 8 de febrer de 2021

Benvolguts col·legis, parròquies, catequistes i responsables de moviments,

Tal com vos anunciàvem a una carta anterior, la XVII edició de Cine espiritual per mor de la pandèmia s’ha vist alterada, però lluny de suspendre-la, s’han cercat alternatives per tal de dur-la a terme.

La tecnologia d’avui dia ens permetrà convertir les nostres aules o sales parroquials en un cinema. Sabem que l’experiència no serà la mateixa però ens permetrà continuar amb aquesta activitat, ja emblemàtica per a tots nosaltres. És per això també que s’ha ajustat el preu d’aquesta convocatòria.

Pensam que és un bon moment per obrir la convocatòria més enllà dels col·legis i que grups parroquials o moviments pugueu participar d’aquesta edició de cine.

Trobareu adjunts a aquesta carta les bases de participació, el formulari per a la inscripció i una guia d’ajuda per al visionat.

El lema d’aquesta edició és “Testimonis d’esperança”. Desitjam que la reflexió sorgida de cadascuna de les pel·lícules sigui profitosa per als vostres infants, joves i acompanyants i en definitiva esdevingui una activitat evangelitzadora i esperançadora a les vostres mans.
Cordialment,
Roser Sabiote Mercadal
Delegada d’Ensenyament

Jaume Martorell Adrover
Responsable de l’Àrea d’Anunci, Celebració i Moviments



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada