dimecres, 2 d’octubre del 2019

AUGMENTA ' NS LA FE





AUGMENTA'NS LA FE
De cop en sec, els deixebles fan a Jesús una petició vital: “Doneu-nos més fe”. Un cop li havien demanat: “Ensenyeu-nos a resar”. A mesura que Jesús els descobreix el projecte de Déu i la tasca que els vol manar, els deixebles se  n 'adonen de que la fe que viuen de petits no basta per respondre a la crida. Necessiten una fe més vigorosa.
Han passat segles de història....Els seguidors de Jesús han viscut anys de fidelitat a l' Evangeli i hores fosques de deslleialtat. Temps de fe cepada i temps de crisis i incerteses. ¿No necessitem demanar al Senyor que augmenti nostra fe ?
Senyor, augmenta-nos la fe
Ensenyeu-nos que la fe no és creure coses sinó creure en tu, Fill encarnat de Déu, per a obrir-nos a ton Esperit, deixeu-nos atènyer per ta Paraula, aprendre a viure amb ton estil de vida i m seguir de prop les teves petjades. Sols tu ets qui “inicia i consuma nostra fe”
Augmenta'ns la fe
Dau-nos una fe centrada en l'essencial, purificada d'adherències i afegits postís, que ens allunyen del nucli del teu Evangeli. Ensenyeu-nos a viure en aquests temps una fe, no fundada en recolzaments externs, sinó en ta presència viva dins nostres cors i dins nostres comunitats creients.
Augmenta'ns la fe
Feu-nos viure una relació més vital amb tu, saber que tu, nostre Mestre i Senyor, ets el primers, el millor, el més valuós i atractiu que tenim en l' Església. Doneu-nos una fe contagiosa que ens orienti cap a una fase nova de cristianisme, més fidel a ton Esperit i a la teva trajectòria.
Augmenta'ns la fe
Feu-nos viure identificats amb ton projecte del regne de Déu, col·laborar amb realisme i convicció en fer la vida més humana, com vol el Pare. Ajuda'ns a viure humilment nostra fe amb passió per Déu i compassió per l'ésser humà.
Augmenta'ns la fe
Ensenyeu-nos a viure i convertir-nos a una vida més evangèlica, sense resignar-nos a un cristianisme rebaixat en el qual la sal es torna sosa i l' Església perd qualitat de ferment. Desvetlla entre nosaltres la fe dels testimonis i els profetes.
Augmenta'ns la fe
No ens deixis caure en un cristianisme sense creu. Ensenyeu-nos a descobrir que la fe no consiteix en creure en el Déu que ens convé sinó en aquell que enforteix nostra responsabilitat i desenvolupa nostra capacitat d'estimar. Ensenyeu-nos a seguir-te i agafar nostra creu cada dia.
Augmenta'n's la fe
Que t'experimentem ressuscitat enmig de nosaltres i renovar nostres vides i animar nostres comunitats.
José Antonio Pagola


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada