dissabte, 4 de maig del 2019

MISSA CRISMAL



Mons. Taltavull ha recordat a la missa Crismal "amb quin vot de confiança ens ha encomanat una missió meravellosa a realitzar enmig d'un poble que, encara que no ho digui ni ho reconegui públicament



El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, va presidir ahir horabaixa la Missa Crismal a la Seu de Mallorca. Es tracta d'un dels aplecs diocesans més nombrosos, en el qual participen tots els preveres mallorquins, diaques, seglars i religiosos i religioses. Com és habitual, a les seves paraules s'ha dirigit molt especialment als preveres, als quals ha convidat a demanar-se "com percep la força espiritual de la unció que he rebut i que ha donat un nou horitzó a la meva vida i una orientació definitiva": "Respirem a fons: quin alè de Déu percep que m'està ajudant a respirar i a actuar en cristià?", ha continuat. En aquest sentit, només l'"enamorament del Senyor, aquesta confiança plena pot ajudar-nos a mantenir la fidelitat a la paraula donada, als compromisos contrets". 

La Missa Crismal és una celebració significativa en el curs diocesà, a la qual es consagra el Sant Crisma i es beneeixen els olis dels catecúmens i dels malalts que seran emprats durant l'any a les parròquies de Mallorca. Precisament, en referència als Sants Olis que es beneeixen en aquesta celebració, Mons. Taltavull ha marcat un paral·lelisme amb la vida del prevere: "Avui és un dia que, veient-nos i mirant-nos podem percebre com la bondat del Senyor ha omplert les nostres vides, amb quin amor ens ha elegit i amb quin vot de confiança ens ha encomanat una missió meravellosa a realitzar enmig d'un poble que, encara que no ho digui ni ho reconegui públicament, té set de Déu, té set de felicitat, d'amor, de ser acollit i reconfortat". 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada